HIBAELHÁRÍTÁS

 

Budapesten és környékén elektromos hibák S.O.S. azaz 3órán belüli javítását Villanyszerelõ szakembereink hétvégén és ünnepnapon is 8-órától 22-óráig kiszállási díj nélkül végzik.
Az S.O.S. villanyszerelési hibaelhárítás még rövidebb idõ alatt is történhet A X.-ik ker ( Kõbánya ), XIV.-ik ker.(Zugló), a XV.-ik ker. ( Rákos-Újpalota, Pestújhely), a XVI.-ik és a XVII.-ik kerületekben.

Az elektromos hibákat tapasztalt villanyszerelõink gyorsan megszüntetik, legyen az veszélyes zárlat, vagy csak egy biztosíték csere!!

Villanyszerelõ szakembereink szaktudására számíthat, Hívjon minket bizalommal!

A Villanyszerelési gyakorlati tapasztalataink alapján:

Elsõdlegesen felhívnánk a figyelmet a régi házak épületek elavult villamos hálózataira!!

A modern kényelmes világunkban a házimunkák nagy részét villamos gépekkel, a hûtést-fûtést klímákkal végeztetjük. Ez megnöveli a villamos teljesítmény igényünket, ami a hálózat (túl)terhelésével jár!

Gyõzõdjön meg róla, hogy elektromos hálózata elbírja a megnövekedett teljesítmény igényeit!
Az elavult alulméretezett textilszigetelésû alumínium vezeték rendszerek, kátránypapíros védõcsövek ekkora terhelésekre nem alkalmasak!!
Hívja tapasztalt villanyszerelõinket! Sok bosszúságot, komolykárt okozó villamos hibákat, elektromos tüzet elõzhetnek meg, ha mielõbb kicserélik, felújítják ezeket az elavult hálózatokat!
.
A villanyszerelésben Félmunkát ne végezzünk, aluvezetéket közvetlenül rézzel ne kössünk!
A csomópontokat csatlakozókkal (wagó, sorkapocs) vagy forrasztással rögzítsük, ezáltal az ellenállást csökkenjük, ami energiát spórol, és a melegedést csökkenti, de a túlhevülést elsõsorban a megfelelõ keresztmetszetû vezeték küszöböli ki!!

Villamos hálózatát csak szakszerûen javítassa!

vezetékvilla