Takarékos LED világítás

 

A spórolási tippeknél már említett gazdaságos világítás kialakítása modern, egyedi rendszerekben leggyakrabban a LED-es technológiájú lámpatestekkel kerülnek kialakításra.
Az ilyen világítási rendszerek a neon berendezéseknél is 20-30%-al kevesebb energiát fogyasztanak, a hagyományos világító eszközöknél (izzók) akár 80%-ot is spórolhatunk. A váltakozó áram által okozott vibrálást is kiküszöbölik.
A LED lámpatesteket már nagyobb barkácsáruházakban is megvásárolhatják, de egyedi igényeknél, ( pl. „antikolt”, rusztikus, stb.) már pár darabos megrendeléseket is el tudunk készíteni.
Ezeket a lámpatesteket is a normál220V-os hálózatra kapcsolhatjuk, esetenként fényerejüket is szabályozhatjuk, sõt még a világítás színét is, akár folyamatosan is!
A nagyobb beruházási költség megtérülését az ilyen lámpatest, a hosszabb élettartamával (20-30ezer üzem óra) és az alacsony energiafogyasztással kompenzálja.
A kis energiafogyasztás miatt a még gazdaságosabb üzemeltetés érdekében lehet kombinálni környezetbarát napelemes energiatároló rendszerrel. ( pl. társasházak kert, folyosó, lépcsõház világítás)

 

Ha gazdaságos világítási rendszert szeretne, Villanyszerelõ szakembereink szaktudására, és tapasztalatára számíthat, Hívjon minket bizalommal!

 

led spotled fényled fólia